2015. szeptember 7., hétfő

Neymar az MU-ban? Döbbenetes válasz jön – sajtóhír

Az FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetősége angol lapértesülések szerint egy szempillantás alatt a világ legjobban kereső játékosává tenné Neymart, akit így hosszú időre magukhoz láncolnának a katalánok.

„Maradni akarok a Barcelonánál, nem számít, hány millió fontos ajánlat érkezik Angliából” – tett pontot a távozásáról szóló hírek végére augusztus végén Neymar.

Az angol Daily Telegraph értesülései szerint azonban a katalánok biztosra akarnak menni, és olyan szerződéstervezeten dolgoznak, amellyel hosszú időre megszüntetik egyik legjobbjuk körüli pletykaáradatot.

A britek biztos forrásból tudják, a Barcelona vezetősége hat évre szóló, 200 millió eurós, egészen elképesztő, heti 650 ezer eurót (átszámolva 200 millió forintot) garantáló szerződést készül Neymar elé tenni, amellyel a brazil egy szempillantás alatt a világ legjobban kereső játékosa lenne.

Viszonyításképp: sajtóhírek szerint Cristiano Ronaldo hetente 400 ezer eurót tesz zsebre a Real Madridnál, Lionel Messi 350 ezret az FC Barcelonánál – természetesen a végleges szám jóval nagyobb, ebben nincsenek benne a szponzori pénzek, a reklámdíjak, mezeladások, stb.

Neymar szerződése 2018-ban jár le a gránátvörös-kékeknél, sajtóhírek szerint jelenleg 210 ezer eurót tesz zsebre hetente, azaz ha valóban igaz a pletyka, egy aláírással megháromszorozhatná fizetését.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése