2015. szeptember 22., kedd

Barca: Neymar elárulta, melyik honfitársa illene a csapatba

A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona támadója, Neymar hétfőn marketingrendezvényen vett részt. A brazil kiválóság választ adott arra a kérdésre, melyik honfitársát látná szívesen a katalán csapatban.

Nagyon sok a tehetséges brazil játékos, többen is megállnák a helyüket a Barcában. De ha választanom kell valakit, akkor Philippe Coutinhót mondanám, akinek nagyon kedvelem a játékát. Beleillene a Barcelona stílusába” – mondta Neymar.

A 23 esztendős, 12-szeres brazil válogatott Coutinho két és fél évvel ezelőtt szerződött a Liverpoolhoz, melynél 2020-ban jár le a szerződése, piaci értékét a transfermarkt.de 30 millió euróra becsüli.

Az Internazionaléban és az Espanyolban is megforduló Coutinho eddigi 86 mérkőzésén 14 gólt és 19 gólpasszt jegyzett a Premier League-ben.

A technikás, mozgékony és gyors támadóval kapcsolatban Steven Gerrard néhány nappal ezelőtt elmondta, szeretné, ha hosszú éveken keresztül a Liverpool meghatározó játékosa lenne, de tisztában van vele, hogy rövid időn belül a Barcelona és a Real Madrid is bejelentkezik érte. Nincs kizárva...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése