2016. március 21., hétfő

Neymar újabb közös évekre tett ígéretet – sajtóhír

A spanyol Cadena Cope információi szerint az FC Barcelona megegyezett Neymarral a brazil labdarúgó szerződésének meghosszabbításáról. Az új megállapodás – amelynek tervezetét Neymar aláírta – további három évre köti a csatárt a katalánokhoz. A 2021-ig szóló új szerződést minden bizonnyal júniusban írják alá az érintettek.

Neymar jelenlegi, 2018-ig érvényes szerződésének meghosszabbítása már hetek (hónapok) óta napirenden van Barcelonában. A mostani szándéknyilatkozat aláírása önmagában még nem kötelezi a brazilt semmire, de bizonyítja szándékai komolyságát. Egyben még súlytalanabbá teszi azokat a híreket, miszerint a Real Madridnál fontolgatják az elcsábítását. Neymar a közelmúltban többször utalást tett arra, hogy jól haladnak a tárgyalások, ennek most újabb fejezetéhez érkeztek el a felek. Az új szerződés természetesen új anyagi kondíciókat is biztosít a katalán csapat második legjobban fizetett labdarúgójának.

Neymart 2013-ban szerződtette a Barcelona, a brazil klasszisnak nem okozott gondot felvenni az európai ritmust, és képességeihez hűen hamar a csapat egyik meghatározó emberévé vált. Lionel Messivel és Luis Suárezzel alkotott gólerős támadótrióját a világ legjobbjának tartják. A katalánokkal nyert már BL-t, klub-vb-t, bajnokságot, spanyol Király-kupát és Szuperkupát, utóbbiból megvan az európai változata is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése