2016. március 21., hétfő

„Minden tiszteletem Cristianóé, de…” – Neymar

A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban listavezető Barcelona támadója, Neymar legutóbbi villáminterjújában Cristiano Ronaldóra, valamint a Real Madridra és a Manchester Cityre is kitért egy gondolat erejéig.

A jelenlegi szezonban minden sorozatot figyelembe véve 34 tétmérkőzésen 23 gólnál és 21 gólpassznál járó támadótól megkérdezték, hogy csapattársa, Lionel Messi bal, vagy Cristiano Ronaldo jobb lábát fogadná-e el szívesebben.

„Minden tiszteletem Cristianóé, de mivel a jobb lábammal elég jól bánok a labdával, inkább Messi bal lábára szavaznék” – mondta mosolyogva Neymar.

A brazil kiválóság jelenleg is tárgyalásokat folytat a Barcelonával 2019-ig szóló szerződésének meghosszabbításáról, a nemzetközi sportsajtóban mégis állandó témát jelent, hogy a futballista a nyáron elhagyja a katalánokat. A lehetséges célállomások között a Real Madrid és a Manchester Cityt is emlegetik, Neymart megkérték, válasszon a két csapat közül.

„A Real Madridot jobb érzés legyőzni, mint a Manchester Cityt” – adott kitérő választ.
A 24 esztendős játékos csütörtökön gyarapíthatja góljai (és gólpasszai) számát, amikor csapatával a Rayo Vallecanóhoz látogat a spanyol bajnokság hétközi fordulójában – az oddsok alapján nem a madridi együttes a mérkőzés esélyese.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése