2014. szeptember 7., vasárnap

Zuniga elnézést kért, Neymar megölelte - videó

Miami — Már nem haragszik Neymar (22) a neki súlyos sérülést okozó Juan Zúnigára (28). Brazília labdarúgó-válogatottja felkészülési mérkőzést játszott Kolumbiával az Egyesült Államokban, a nyári világbajnokság július 4-i negyeddöntője után először találkozott egymással a két játékos.

Mivel mindketten csapatkapitányok voltak, a találkozót felvezető kézfogásnál el sem tudták volna kerülni a másik tekintetét. Mindenki árgus szemekkel figyelte, hogyan fogadják majd egymást.


Mint ismeretes, a kolumbiai védő súlyos sérülést okozott a brazil csatárnak, amikor egy összecsapásuk során a térdével a hátának ütközött. Neymar egyik csigolyája eltörött, így hiába nyerte a négy közé jutásért vívott vb-csatát csapata, a hazai rendezésű tornán az elődöntőben és a bronzmérkőzésen sem tudott már pályára lépni. A szurkolók szerint ezért végződött dicstelenül a nemzeti gárda szereplése. Zúniga, aki az olasz Napoliban szerepel, még halálos fenyegetéseket is kapott, ezért testőröket fogadtak mellé.

A harag és a keserűség elmúlt, Neymar megbocsátott ellenfelének, akinek nemcsak a kezét szorította meg, hanem meg is ölelte. 



– Nem akarok már a múlttal foglalkozni. Történt, ami történt, túlléptem az eseten – mondta a sérüléséből felépült brazil, aki ezúttal a találkozó egyetlen gólját szerezte, azaz nemes bosszút állt a nyári brutális esetért. – Most már csak arra koncentrálok, hogy mielőbb újra csúcsformába kerüljek, s győzelmekhez segítsem a klubomat, a Barcelonát, valamint a brazil válogatottat.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése