2014. szeptember 27., szombat

Barca: Messi sajtos, Neymar sonkás pizzát eszik lefújás után

Kiszivárogtak az FC Barcelona labdarúgóinak mérkőzések utáni vacsorakívánságai. A spanyol Libertad Digital közölt egy képet Luis Enrique tanítványainak a Málaga elleni 0-0-s döntetlent követő menüjéről.


Marc ter Stegen rendelkezik az egyik legegzotikusabb ízléssel, a katalánok német kapusa a sushit – a csapattagok körében igen népszerű – mogyorókrémes szendviccsel kíséri le. A többség pizzát rendel, de van pár kiemelésre érdemes példa.
Lionel Messi szénsavas üdítőitalt iszik (pont az őt szponzoráló márka konkurens termékét) a sajtos pizza mellé, Sergio Busquets pedig gyümölcsöt kér, de kizárólag ananászt vagy epret.
Andrés Iniesta méretei nem, de az étvágya kiemelkedő: a sonkás sajtos pizza után egy jellegzetes spanyol kolbászból készült szendvicset is eszik, Jordi Alba ugyanezt a menüt rendeli, csak a hátvédnél pulykás és sajtos a szendvics. A nyáron érkező, de még debütálásra váró Thomas Vermaelen neve mellett egyelőre semmilyen étel nem szerepel.
Barcelona játékosainak mérkőzések előtti és után étkezéseiről a szálláshelyül szolgáló hotel gondoskodik. A kép is onnan szivároghatott ki, így könnyen lehet, hogy a következő málagai túra alkalmával új szálloda után néz a vezetőség.
A labdarúgók egy mérkőzés során több mint 1000 kalóriát is elégethetnek, így a lefújást követő energiapótlás kiemelten fontos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése