2014. szeptember 16., kedd

Neymar: Messi a világ legjobbja

A Barcelona Bilbao ellen 2-0-ra megnyert meccse után a duplázó brazil csillag újra kijelentette: csapattársát és barátját, Lionel Messit tartja a világ legjobbjának. 


A 22 éves szambasztár az Athletic Bilbao ellen a 63. percben 0-0-s állásnál szált be a játékba, és Lionel Messi két varázslatos passzából lőtt két góljával segítette győzelemhez a katalán egyletet. A brazil támadó a mérkőzést követően nem győzte méltatni az őt kiszolgáló argentin fenomént. 

-Rendkívül jó meccset játszottunk, ma, külön örülök a két gólomnak - nyilatkozta az AS-nak.- Tudtuk, hogy a Bilbao ellen szenvedni fogunk, de szilárd védekezésünknek is köszönhetően megszereztük a győzelmet. Mindenki láthatta, Leo a világ legjobbja, a legfényesebb csillaga. Ami engem illet, kezdek bele jönni és a csapat is egyre jobban muzsikál. A válogatottbeli fellépések miatt egy kissé fáradt vagyok, nagyon hosszú volt a repülőút. Az első gólomnál kissé kisodródtam, de szerencsére így is sikerült betalálnom. Az idei év remélem, az én évem lesz. - zárta mondanivalóját az ifjú sztár. 

Messivel kapcsolatban Neymar nem először beszél elismerően, a brazíliai vébédöntőt megelőzően például kijelentette, szurkol csapattársának, illetve barátjának, hogy magasba emelhesse a trófeát. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése