2016. január 17., vasárnap

Neymar már tárgyal, de nem Guardiolával

Neymar utalt arra, hogy egyszer ő is elhagyja a Barcelonát, ​​de abban biztos, hogy nem csatlakozik Pep Guardiolához és/vagy a Manchester Cityhez.

December elején arról szóltak a hírek, hogy a Real Madrid szívesen átigazolná Neymart a Barcelonából.

A katalán Sport című újság ma megerősítette, hogy a Real Madrid továbbra is „zaklatja” Neymart a kérdéssel, és még nem adta fel a reményt, hogy megszerezze. A lap szerint Florentino Pérez a brazil „megszállottja”, az elnök állítólag rendszeresen hívogatja a Barcelona labdarúgójának édesapját.

Neymar a karácsonyi szünetet követően visszatért Spanyolországba, ahol a repülőtéren az újságírók arról faggatták, hogyan látja a jövőjét a katalán klubnál.

„Valóban új megállapodásról tárgyalunk, optimista vagyok ezzel kapcsolatban. A jövőről azonban nem tudok mit mondani, az élet hosszú. Bízom benne, hogy sikeresen megvédjük minden címünket a következő évben, és egy hatodik trófeával folytatjuk a sort” – fogalmazott Neymar.

Aki arra a pletykára is reagált, hogy ha elhagyja a Barcát, akkor csatlakozik-e Pep Guardiolához és/vagy a Manchester Cityhez. Erre határozottan kijelentette, ez nem szerepel a terveiben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése