2016. január 24., vasárnap

„Elegünk van ebből, hagyjanak minket békében élni”

Neymar édesapja tagadta a sajtóban felröppent azon híreszteléseket, miszerint a Barcelona brazil sztárja tárgyalóasztalhoz ült a Real Madriddal a január elején rendezett FIFA Aranylabda-gálán.

„A találkozó a madridiakkal butaság, egyszerű kitaláció. Ugyanabban a szállodában laktunk, ahogy a Barcelona és a Real Madrid részéről mindenki. Találkoztunk, köszöntöttük egymást, de ennél több nem történt” – idézi a katalán Mundo Deportivo Neymar édesapját.

„Én vagyok az egyetlen, aki tárgyalhat Neymar jövőjéről, senki más” – szögezte le a futballista apja, kizárva annak a lehetőségét, hogy egyes ügynökök befolyásolják fia karrierjének alakulását.

Neymart az elmúlt hetekben több pletyka is szóba hozta a Real Madriddal és a Manchester Uniteddel, de az apja szerint boldog Barcelonában.

„A fiam szerződése kettőezer-tizenkilencig szól. Boldog Barcelonában és hosszú távra tervez, a szezon végén szeretnénk pontot tenni a hosszabbítási tárgyalások végére. Elegünk van a hétről hétre felröppenő pletykákból, szeretnénk békében élni és élvezni a futballt a Barcelonában” – jelentette ki Neymar Sr..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése