2015. december 20., vasárnap

Neymar nagy bejelentést tett, és álomcsapatot választot

Januárban kispályás futballtornát indít Neymar, a Barcelona ásza, aki a hír bejelentésével párhuzamosan megválasztotta saját ötfős álomcsapatának tagjait is.

A „Neymar Jr.'s Five" (Neymar ötöse) névre keresztelt tornára hat kontinens 35 országából lehet jelentkezni – Magyarország (egyelőre) nincs köztük.

A kispályás torna szabályai között találni egy érdekes kikötést. A maximum tíz percig tartó mérkőzéseken mindig kiszáll egy játékos abból a csapatból, amelyik gólt kapott, egészen addig, míg az egyik félnek nem marad tagja a pályán.

A nemzeti győztesek Brazíliában vehetnek részt a hivatalos csoportkörben, Praia Grandéban, ahol Neymar felnőtt. A finálé Sao Paulóban lesz.

A torna bejelentésekor Neymart megkérték, hogy válassza ki saját ötfős álomcsapatát – derült ki a Mundo Deportivo oldaláról. A brazil önmaga mellett a MSN másik két tagját, Leo Messit és Luis Suárezt választotta. Mellettük a szintén Barcelonában futballozó Dani Alves és a PSG brazil hátvédje, Thiago Silva került be a csapatba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése