2015. június 21., vasárnap

Copa: négymeccses eltiltás – itt a vége Neymar számára

Minden bizonnyal véget ért a labdarúgó Copa América Neymar számára, aki négymeccses eltiltást kapott, így a döntőben sem léphetne pályára a brazil válogatottban.

Mint azt megírtuk, a Copa América C-csoportjának 2. fordulójában a kolumbiai válogatott 1–0-ra legyőzte Brazíliát. A mérkőzés azonban minden bizonnyal a lefújást követő balhéról marad emlékezetes: a Barcelona csillaga, Neymar labdával hátba rúgta az ellenfél játékosát, ami után kisebbfajta tömegverekedés alakult ki a pályán.

„A szabályok mindig ellenem vannak! Van ilyen, ezen nem kell meglepődni: ha gyenge játékvezetőt küldenek, az nyilván rossz ítéleteket hoz... Semmitől sem őrülök meg, de felidegesítenek az ilyen bírók, akik nem képesek normálisan fújni" – mondta az incidenst követően Neymar.

Sajtóhírek szerint a brazil állítólag még a játékoskijáróban sem nyugodott meg, és inzultálta a játékvezetőt (idézem: "Az én káromra akaros híressé tenni magadat, a K***A ANYÁDAT?!"), ezért a szövetség négymeccses eltiltással sújtotta a csatárklasszist, akinek 10 ezer dollár bírságot is kell fizetnie.
A brazilok a hét végéig fellebbezhetnek, ha azonban nem változik az ítélet, az azt jelenti, hogy Neymar számára biztosan véget ért a Copa América 2015-ös kiírása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése