2015. június 21., vasárnap

A legnagyobb rivális játékosa állt ki Neymar mellett

Javier Mascherano szerint jogtalan a Neymarra kiszabott, négy mérkőzésre szóló eltiltás. A Barcelona védője amondó, valamilyen szinten érthető, ha az össze-vissza rugdosott pengés játékosoknál előbb-utóbb elszakad a cérna.

Mint ismert, Neymar 4 mérkőzésre szóló eltiltást kapott a dél-amerikai szövetségtől a Kolumbia elleni Copa América-mérkőzésen összeszedett piros lapja miatt, ezzel véget ért a Barcelona csillaga számára a viadal.
A futballista a nagy rivális argentin együttes soraiból kapott egy szószólót maga mellé klubtársa, Javier Mascherano személyében.
– Az ilyen összetűzések előfordulnak a dél-amerikai fociban, pláne a Copa Américán. Nehéz az olyan játékosoknak, mint ő, hiszen Európában jobban megvédik az ilyen futballistákat. 20-szor megrúgták, aztán kapott kezezésért egy sárga lapot. Az ilyen játékosok, mint Neymar nem kapják meg a nekik járó védelmet ezen a tornán, a szabálytalanságok pedig egyre súlyosabbakká válnak. Valamit tennie kell a szövetségnek, mert teljesen érthető, hogy többen elveszítik a fejüket. Ne felejtsük, hogy egy 23 éves srácról van szó – nyilatkozta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése