2015. május 24., vasárnap

Barca: Neymar spéci cipőben bolondítja a védőket

Új, speciálisan a csatároknak kifejlesztett cipőben bolondíthatja a jövőben a védőket a Barcelona brazil válogatott labdarúgója, Neymar. A dél-amerikai játékos – továbbá klubcsapatának, valamint válogatottjának – mezszponzora, a Nike 2013-ban mutatta be a Hypervenom futballcipőt, amelynek most elkészült a továbbfejlesztett változata.

„Magabiztos vagyok, amikor a Hypervenom II-t viselem a pályán – mondta Neymar. – Segít a gyorsulásban, az irányváltásokban és könnyebben tudom kicselezni a védőket is. Nem mellesleg pedig imádom a cipő dizájnját.”

Mi tagadás, az extravagáns dolgokat – civil ruhákat, egyéb kiegészítőket – előszeretettel viselő Neymarhoz igazán passzol új cipőjének színezete, ám a lényege ennél sokkal több. A tervezők figyeltek arra, hogy a Dynamic Fit gallér és a felsőrészbe integrált Flywire szálak rögzítik és stabilan tartják a lábfejet. Az érdesített felületű felsőrész a NikeSkin bevonattal kombinálva biztosítja a pontosabb labdaérintést. A lábujjrésznél hosszirányban kettéosztott talp és a stoplik elrendezése megfelelő tapadást és gyors irányváltást tesz lehetővé. A futballcipő Magyarországon június elejétől lesz elérhető.

Itt egy videó is az új cipőről:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése