2015. május 11., hétfő

Neymar leigazolt a PokerStratshoz

A Barcelona brazil csatára, Neymar Jr. határozatlan idejű szerződést írt alá a PokerStarshoz, amelynél a terem sportnagykövete lesz, a pókert fogja népszerűsíteni hazájában és az egész világon.

A Bayern München elleni BL-elődöntő első mérkőzése után a FC Barcelona brazil sztárja, Neymar Jr. elfogadta a PokerStars ajánlatát, így hivatalosan a pókerterem Team SportStars csapatát is erősíteni fogja a jövőben – írja a Poker.hu

A világ piacvezető online pókerszolgáltatója, a PokerStars március óta folytatott tárgyalásokat a Barcelona és a brazil labdarúgó-válogatott támadójával. Mostanra sikerült is megállapodniuk, csütörtökön egy sajtótájékoztató keretében bejelentették, Neymar a terem brand nagykövete lesz. Ez azt jelenti, hogy a Team SportStars csapatának tagjaként népszerűsíti majd a PokerStarst, célja, hogy minél több új játékost csábítson az asztalokhoz.

Neymar Jr. fiatal és különlegesen karizmatikus megasztár, aki imádja tartani a kapcsolatot szurkolóival, népszerű a közösségi médiában, magabiztos a kamerák előtt, na, és természetesen imádja a pókert – nyilatkozta róla a PokerStars elnök-vezérigazgatója, David Baazov. Neymar első nagy szereplése augusztusban lesz, akkor debütál ugyanis a terem élő versenysorozata, az European Poker Tour 12. szezonja, amelynek első állomása épp Barcelonában lesz.

A brazil csatár az online asztalok mellett is fel fog tűnni – ahogy ideje engedi – a PokerStarson a „neymar-jr” nicknéven játszik a közeljövőben. Azt már most garantálni lehet, hogy amikor Neymar megjelenik a teremben, játékosok ezrei fogják figyelni játék közben.


A PokerStars egyébként már nem csak a póker terén terjeszkedik egyre nagyobb elánnal. Az év elején kaszinórészleget nyitottak, ahol a játékosok már virtuális rulett és blackjack asztalokhoz is leülhetnek. Természetesen itt is igazi különlegességgel indítottak a piacon: habár a ház ellen játszunk, de az asztalunknál mások is helyet foglalhatnak, akikkel akár csetelhetünk is, mintha egy igazi kaszinóban ülnénk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése