2016. február 21., vasárnap

Barca: „Csak egy csapat van, amely szerződtetni tudja Neymart!”

Neymar anélkül lett a legutóbbi átigazolási időszak egyik főszereplője, hogy csapatot váltott volna. Az FC Barcelona brazil futballistáját előbb a Real Madriddal, majd nemrég a Manchester Uniteddel boronálták össze. Pedig Ronaldinho szerint nem erre kell keresni a megoldást…

Mint arról beszámoltunk, Neymar édesapja megerősítette, hogy a Manchester United tavaly nyáron világrekordnak számító, 190 millió eurós ajánlattal próbálta meg elcsábítani fiát a Barcelonából.

A brazil labdarúgó viszont boldog a katalánoknál és esze ágában sincs váltani, Ronaldinho szerint azonban van olyan csapat, amelyben el tudná képzelni honfitársát.

„Azt tanácsolnám Neymarnak, maradjon a Barcelonánál. Mind tudjuk azonban, a futball ennél jóval bonyolultabb… A legvalószínűbbnek azt tartom, hogy egy nap a Manchester Cityhez szerződik. Mindenki tudja, mennyire kedveli Pep Guardiolát, többször is elmondta, szívesen játszana mellette, ráadásul ha van klub, amely meg tudja őt fizetni, az a City. Ez az egyetlen csapat, amely valóban szerződtetni tudja” – mondta a Daily Mirrornak Ronaldinho.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése