2015. november 21., szombat

Neymar olyan gólt lőtt, amit évekig fognak mutogatni

A november 21-i, a listavezető Real Madrid elleni szupermeccs előtt a második helyen álló Barcelona az ötödik Villarreallal játszott bajnokit a 11. fordulóban.


Messi még mindig sérült, de a katalánok többi csatára nagy formában van: Neymar 9 góllal vezette a góllövőlistát, Suarez 8 gólos volt a meccs előtt.

Az első 20 percben nem sok minden történt, majd hat perc alatt három Barcelona-helyzet jött, mind kimaradt. Kezdett beszorulni a Villarreal, Matthieu és Neymar is gólt lőhetett volna nekik. A 45. percben a vendégek is gólt lőhettek volna, de a becsúszó Claudio Bravo mentett. Gyenge félidő volt, a Barcelona hiába volt 66-34%-os fölényben, 45 perc után 0-0 volt az eredmény.

A 47. percben egy félpályánál történt szabálytalanságnál Neymar és Suarez is sárgát kapott reklamálásért. Egy percre rá Neymar beadásából Dani Alves lőhetett volna gólt 4 méterről, ezt is kihagyta a Barcelona.

A 60. percig bírta a Villarreal védelme: Busquets remek passzából Neymar a 10. idei gólját lőtte.

A 70. percben Suarez is meglőtte a szokásos gólját, most 11-esből, 2-0.

A 85. percben Neymar olyan gólt lőtt, amit még évekig fognak mutogatni. A gólpassz természetesen Suareztől jött, a brazil testtel levette, jobbal átemelte a védő fölött, utána kapásból, a levegőből, 12 méterről lőtt a kapuba.

A Barcelona 3-0-ra győzött, és sorozatban hetedik tétmeccsén maradt veretlen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése