2015. október 11., vasárnap

Neymar ezért lett kopasz; a szponzorok kiakadtak

Az FC Barcelona labdarúgócsatának fanatikusait is megdöbbentette Neymar, miután a katalánok Las Palmas elleni bajnokijára a korábbi hajkoronáját lecserélve kopaszon érkezett meg. A spanyolok most elárulták, hogy zajlott a nagy stílusváltás.

Mint arról beszámoltunk, a Barcelona Las Palmas elleni spanyol bajnoki mérkőzésén megmutatta a nagyközönségnek új frizuráját a katalán csapat brazil sztárja, Neymar. A hajviseletét gyakran váltogató futballista egy tőle szokatlan, rendkívül rövid fazonra váltott.

A Mundo Deportivo információi szerint szó sincs a korábbi pletykáról, miszerint a brazil klasszis a rákos gyerekek iránti tisztelete miatt borotválta le a fejét.

A spanyolok úgy tudják, csupán néhány órával a Las Palmas elleni bajnoki előtt jött a nagy ötlet a „kopaszításról”, méghozzá Neymar csapattársától, Dani Alvestől, aki miután barátja bólintott, azonnal borotvált.

A Mundo állítja, a Gilette és a Poker Stars is kiakadt a brazilra és a szerződése felmondásával fenyeget, mert Neymar kérdés nélkül ilyen merész lépésre szánta el magát és mivel így az összes reklámplakát és reklámklip elavulttá válik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése