2015. január 27., kedd

A Barca agyonverte a kiesőjelöltet - videó

A Barcelona sima, 6-0-s sikert aratott az Elche otthonában a spanyol bajnokság 20. fordulójában, így jelenleg egypontos lemaradással követi a tabellán az egy mérkőzéssel kevesebbet játszott, éllovas Real Madridot. A gólok sorát Gerard Piqué nyitotta meg, a második félidőben pedig Lionel Messi és Neymar egyaránt duplázni tudott, a végeredményt pedig Pedro állította be. Nézd meg a gólokat!

Kemény ellenállást tanúsított az Elche az első félidőben a Barcelonával szemben, sőt több alkalommal a vendégek kapuját is tűz alá vette. A katalánok mégis vezetést szereztek, az előrehúzódó Piqué volt eredményes egy szép megoldás után.
Fordulás után aztán Neymar simává tette a Barca győzelmét. Előbb kiharcolt egy tizenegyest, amit Messi higgadtan értékesített, majd a játékrész derekán gyors egymásutánban kétszer is maga talált be. (Ekkorra az Elche már emberhátrányban futballozott.)
A hajrában még Messi is eredményes volt akcióból, és Pedro is ünnepelhetett, így Luis Enrique együttese végül 6-0-ra győzött. A táblázaton a gárda hátránya jelenleg egy pont az egy meccsel kevesebbet játszott Real Madrid mögött.
Elche – Barcelona 0-6 (Pique 35., Messi 55. – 11-esből, 88., Neymar 69., 71., Pedro 93.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése