2015. július 20., hétfő

Messi és Neymar se megy a Barca amerikai túrájára

A Barcelona Messi és Neymar nélkül kezdi meg július 19-én amerikai túráját, a két sztárt kihagyták a keretből. A klub tíz napot tölt majd az Egyesült Államokban, és az LA Galaxyval, a Manchester Uniteddel, a Chelsea-vel és a Fiorentinával is játszik a Bajnokok Kupáján.

A mellőzésnek egyszerű oka volt, a két világsztár a július elején befejeződött Copa Américán vett részt. Messi az argentinokkal döntőt játszott, de kikaptak Chilétől, míg az eltiltott Neymar nélkül a brazilok már a negyeddöntőben kiestek. 

Luis Enrique pihenőt adott a többi Copa Américán szerepelt játékosának is, így Claudio Bravo, Javi Mascherano és Dani Alves sem utazik.

Ott lesz viszont az első keretben több fiatal is, például Halilovic, Sandro és Munir is, utóbbi kettőből viszont csak egy maradhat majd a Messiékkel a szezonra ötödik számú támadóként, a másikat várhatóan kölcsönadják, mivel a Barcelona B kiesett a harmadosztályba, és nem akarják ott szerepeltetni a legnagyobb tehetségeiket. 

És viszik az új igazolásokat, Arda Turant és Aleix Vidalt is, akik tétmeccsen viszont januárig még nem játszhatnak a csapatban a FIFA-büntetés miatt. 

Az utazó keret:Ter Stegen, Masip, José Suárez, Piqué, Rakitic, Sergio, Pedro, Iniesta, Suárez, Rafinha, Bartra, Douglas, Jordi Alba, S. Roberto, Adriano, Vermaelen, Mathieu, Arda Turan, Aleix Vidal, Sandro, Munir, Halilovic, Samper, Gumbau

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése